Dagtochten en theatervoorstellingen 2024/2025

Vaartocht Zierikzee

maandag 22 juli 2024

Vanuit Etten-Leur gaan we gezamenlijk naar Drimmelen, waar we inschepen en ontvangen worden met koffie of thee en appeltaart. We varen via het mooie Willemstad richting Bruinisse en Zierikzee; onderweg genieten we van een heerlijke scheepslunch. Twee drankjes zijn inbegrepen. In Zierikzee hebben we 1,5 uur de tijd om dit prachtige historische stadje te bekijken. Aan het eind van de middag staat een luxe touringcar klaar om ons naar Drimmelen terug te brengen; daarna gaan we richting Etten-Leur.

zierikzee_haven

€ 156,-

Dagje Den Bosch

woensdag 24 juli 2024

Vanuit Etten-Leur gaan we met de trein naar den Bosch. We beginnen uiteraard met koffie en een overheerlijke Bossche Bol bij bakkerij Jan de Groot. Daarna kunnen we de stad bekijken, we gaan lunchen en we maken een prachtige vaartocht over de Binnendieze. Dan is het weer tijd om met de trein terug te gaan naar Etten-Leur. 4 drankjes zijn inbegrepen. Voor deze dagtocht moet je wél goed kunnen lopen! Rolstoelen en rollators kunnen helaas niet mee.

828

€ 105,-

Zooparc Overloon

woensdag 21 augustus 2024

Ga je mee naar deze mooie dierentuin met maar liefst 71 verschillende dieren, olifanten, tijgers, zebra’s, aapjes….. te veel om op te noemen! Lunch en 4 consumpties zijn inbegrepen!
Voor deze dagtocht moet je wél goed kunnen lopen! Rolstoelen en rollators kunnen helaas niet mee.

hq720

€ 115,-

Vaartocht Antwerpen

woensdag 28 augustus 2024

Vanuit Etten-Leur gaan we gezamenlijk naar Drimmelen, waar we inschepen en ontvangen worden met koffie of thee en appeltaart. We varen via de Moerdijkbruggen en het mooie Willemstad naar de Volkerak sluizen naar Antwerpen; een heel mooie vaartocht. Onderweg krijgen we een lekkere scheepslunch, 2 drankjes en een snack zijn inbegrepen. Vanuit Antwerpen worden we met een luxe touringcar naar Drimmelen gebracht en daarna gaan we weer richting Etten-Leur.

antwerrpen-zilvermeeuw

€ 156,-

Kaasboerin Postel

donderdag 10 oktober 2024

Show herfstkrakers & wereldhits!.
We vertrekken vanuit Etten-Leur en komen rond 11 uur aan in Postel…het feest kan beginnen. We starten met een heerlijk 3-gangen diner, daarna begint de show met o.a. George Baker. Dat gaat een mooie middag worden! Aan het eind van de middag is er een broodmaaltijd en daarna is het weer terug naar Etten-Leur! 4 drankjes zijn inbegrepen.

A5 VA

€ 135,-

Tineke Schouten

woensdag 6 november 2024

Tineke trekt “de stoute schoenen aan” , dat is de naam van deze fantastische show, waarin Tineke Schouten op haar best is! Mooie liedjes en vooral héél véél lachen! Dat gaat een mooie avond worden in ‘de Nobelaer’ in Etten-Leur. Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers, pauzedrankje is inbegrepen.

tinekeschouten_visuals_liggend_def_aangepast

€ 76,-

Leistra & van Baest

dinsdag 28 januari 2025

Een middagje luisteren én meezingen met de liedjes van Harry Bannink. De liedjes uit ‘ja zuster, nee zuster’ , ‘de film van ome Willem’ en ‘het Klokhuis ‘. Deze voorstelling in ‘de Nobelaer’ is in de middag! Ontvangst met koffie of thee met iets lekkers, pauzedrankje is inbegrepen.

banninkgroep-portret-17012024-jostijnligtvoetfotografie-197

€ 53,-

Abba-the tribute

zaterdag 15 februari 2025

A-Fever (bekend van het TV programma ‘Battle of the bands’ ) brengt een prachtige show met alle bekende hits van Abba! Dat wordt een feestje in het theater. Natuurlijk kunnen we meezingen en in een deel van de zaal kan gedanst worden! Genieten dus! Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers, pauzedrankje is inbegrepen!

abba

€ 70,-

Karin Bloemen

vrijdag 18 april 2025

Wie kent haar niet? Karin Bloemen neemt ons mee op een muzikale reis. Met haar krachtige stem en humor weet zij het publiek te raken. Ga mee naar deze mooie show in ‘de Nobelaer’. Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers. Pauzedrankje is inbegrepen.

karin_bloemen-richard_broekhuijzen-a4liggend

€ 60,-

Dana Winner

zaterdag 17 mei 2025

Een avond genieten van Dana Winner; zij viert 35 jaar muziek. Ze vertelt over haar leven en zingt al haar bekende hits. Dana Winner verkocht drie miljoen albums…nu te zien én te horen in ‘de Nobelaer’. Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers, pauzedrankje is inbegrepen.

kik-dana-winner-more-than-i-imagined-foto-rechtenvrij

€ 75,-

  • Onbezorgd op vakantie

  • Ga je mee op reis?

  • De begeleiders gaan samen met jullie er een top vakantie van maken!

  • Al onze prijzen zijn ALL-IN.

  • Laten we er een fantastisch reisseizoen van maken!